Form 4-A Aday Öğretmen Ders İçi Uygulama Gözlem Formu

Merhaba sayın meslektaşım. Bu yazımda Form 4-A Aday Öğretmen Ders İçi Uygulama Gözlem Formu’nun ne olduğundan ve nasıl doldurulacağından bahsedeceğim.

Öncelikle belirtmeliyim ki bu form danışman öğretmeniniz tarafından doldurulmaktadır. Aday öğretmen atandığı günden itibaren derslerine girer ve danışman öğretmen de gözlemlediği dersle ilgili 4-A Aday Öğretmen Ders İçi Uygulama Gözlem Formu’nu doldurur ve en sonunda aday öğretmenle beraber işlenen dersin değerlendirmesini yapar. Bu şekilde Ders Uygulaması gerçekleştirilmiş olunur.

Önemli olduğunu belirtmekte yarar gördüğüm iki önemli nokta var:

  1. Danışman öğretmen gözlemlediği her ders için ayrı form doldurmalı
  2. Form doldurulurken her dakika için uygun yere işaret koyulması gerekiyor.
Form 4-A Aday Öğretmen Ders İçi Uygulama Gözlem Formu
Form 4-A Aday Öğretmen Ders İçi Uygulama Gözlem Formu

Eğer Form 4-B hakkında kafanıza takılan bir soru var ise Form 4-B Aday Öğretmenlik Uygulaması Ders İçi Gözlem Genel Değerlendirme Formu başlıklı yazımı okuyabilirsiniz.

Eğer Form 3 hakkında kafanıza takılan bir soru var ise Form 3 – Aday Öğretmen Ders İzleme Formu başlıklı yazımı okuyabilirsiniz.

Eğer Form 2 hakkında kafanıza takılan bir soru var ise Form 2 – Aday Öğretmen Haftalık Faaliyet Raporu başlıklı yazımı okuyabilirsiniz.

Eğer Form 1 hakkında kafanıza takılan bir soru var ise Form 1 – Aday Öğretmen Yetiştirme Programı başlıklı yazımı okuyabilirsiniz.

Yazar: Aday Öğretmen

Hoş geldin aday öğretmenim. Adaylık süresince karşılaşabileceğin birçok bilgiyi sana yardımcı olabilmek adına bir aday öğretmen olarak sayfamda paylaşacağım.

Yorumlar

Cevap Yaz

E-posta adresiniz paylaşılmayacak.

Önerilenler